fbpx

Brand Identity

Construim împreună brandul companiei tale!

Identitatea mărcii este marcată de elementele vizibile ale acesteia, precum culoarea, designul și logo-ul, elemente care au rolul de a identifica și distinge marca în mintea consumatorilor. Atenție însă! Identitatea mărcii este diferită de imaginea mărcii.

Pentru că identitatea mărcii joacă un rol cheie în ceea ce privește succesul companiei tale, punem împreună bazele unei identități ce va reuși să iasă în evidență cu ușurință, garantându-ți vizibilitate și succes în domeniul în care activezi.

Ce trebuie să știi despre identitatea mărcii tale

Ce este identitatea mărcii? Identitatea de brand, sau identitatea mărcii, este reprezentată de mai multe elemente care au rolul de a întipări brandul tău în mintea tuturor clienților cu care interacționezi pentru comercializarea produselor sau serviciilor tale. Practic, aceasta îți va ajuta businessul să se facă remarcat dintre toate companiile concurente.

Identitatea de brand este pur și simplu personalitatea businessului tău sau o cale de a se instala în mintea consumatorilor.

Care sunt serviciile de care poți beneficia pentru consolidarea brandului companiei tale?

creare logo

Creare Logo

Fiecare companie are nevoie de un logo bun, iar noi te vom ajuta cu crearea lui. Vom pune bazele unui logo care să rămână întipărit în mintea tuturor celor care l-au văzut. Astfel, te vei face remarcat mai ușor iar logo-ul companiei tale va reprezenta un atu ce va face deseori diferența între businessul tău și concurență.

culori identitate brand

Alegem Culorile

Brandurile sunt, de regulă, asociate cu o culoare anume. Culoarea face parte din identitatea unui brand, așa că vom face toate studiile și analizele necesare pentru alegerea celor mai potrivite culori pentru brandul tău. Acestea vor fi folosite apoi în logo, pe site și în alte materiale grafice.

alegem un slogan

Stabilim un Slogan

Compania ta are un slogan? Dacă răspunsul este negativ, atunci ar trebui să ai în vedere crearea unuia. Iar dată fiind importanța pe care sloganul o are pentru identitatea unui brand, îți recomandăm să lași specialiștii să se ocupe de asta. Noi te putem ajuta!

materiale promotionale

Realizare Materiale Promoționale

Grafica este prezentă pe toate materialele promoționale folosite de către businessul tău și este foarte important ca acestea să fie cât mai inteligent realizate pentru a-și îndeplini obiectivul. Noi ne vom asigura că acestea își îndeplinesc misiunea!

Construim imaginea firmei tale în Social Media

Prezența în Social Media este importantă, nu mai încape îndoială. Prezența firmei tale în Social Media trebuie să inspire profesionalism, seriozitate și totodată să fie ușor de memorat. Noi îți vom construi de paginile din mediile sociale, oferindu-le un aspect profi care vinde!

site web

Design pentru Site-ul Web

În final, ne vom ocupa de site-ul tău, pentru ca acesta să reflecte identitatea brandului tău. Vom integra logo-ul, sloganul, culorile și toate celelalte detalii importante pentru ca afacerea ta să nu fie una oarecare ci să fie reprezentată de un brand puternic consolidat.

MISIUNEA NOASTRĂ

CE FACEM NOI PENTRU TINE

  • analizăm compania și piața în care activează: analizăm punctele forte, punctele slabe, oportunitățile precum și amenințările companiei, pentru a determina obiectivele și pașii necesari pentru a le atinge;
  • determinăm obiectivele cheie ale afacerii: identitatea mărcii ar trebui să ajute la îndeplinirea acestor obiective. De exemplu, dacă un producător auto urmărește o piață de lux de nișă, anunțurile sale ar trebui să fie create special pentru a atrage această piață. Acestea ar trebui să apară pe canale și site-uri unde clienții potențiali le pot vedea;
  • identificăm clienții tăi – efectuarea de sondaje, convocarea focus-grupurilor și organizarea de interviuri unu-la-unu, sunt câteva metode prin care putem identifica grupul de consumatori al companiei tale;
  • determinăm personalitatea și mesajul pe care compania ta dorește să-l comunice: utilitate, accesibilitate, calitate, nostalgie, modernitate, lux șamd. Toate elementele unei mărci, cum ar fi imaginile și schemele de culori, ar trebui să se alinieze și să transmită un mesaj coerent.

Ne putem ocupa de construirea identității mărcii brandului tău chiar acum!

Programează o întâlnire cu echipa noastră pentru a ne cunoaște și pentru a solicita serviciile de care ai nevoie.

Blog Digital Marketing

Discută cu noi
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Ai nevoie de ajutor?