fbpx

Content Marketing

Servicii de content marketing

Content is the King!” spunea Bill Gates în 1996 și mare dreptate avea. În continua expansiune pe care mediul online a avut-o în ultimii ani, concurența a devenit tot mai acerbă cu cât tot mai multe business-uri au decis să facă pasul către digitalizare. Astfel, a devenit o reală provocare să faci față concurenței și mai ales să te faci remarcat într-o piață cu foarte mulți concurenți.

Conținutul este ingredientul care te poate ajuta să faci diferența. Acesta este de nelipsit de pe site-ul tău, din reclame și chiar din postările de zi cu zi din Social Media. Iar dată fiind importanța pe care conținutul o are, este important să lași această sarcină de redactare a conținutului pe umerii unor specialiști în domeniu.

Agenția noastră de marketing online oferă servicii de content marketing la un preț corect.

Buna comunicare, înțelegere amănunțită a afacerii clienților noștri, experiența de peste 10 ani în domeniu și o echipă de profesioniști ne recomandă.

Venim în ajutorul afacerii tale cu sugestii eficiente și implementăm pe baza analizelor recurente soluții fiabile.

content marketing

Scriem conținut pentru afacerea ta!

Ce este Content Marketingul? Marketingul prin conținut implică redactarea de articole pe blog, comunicate de presă, advertoriale, descrieri pentru produse și servicii, texte pentru paginile site-ului, având scopul de a atrage trafic organic precum și de a transforma un vizitator obișnuit în client.

Content marketingul este un mod natural și permanent de a atrage trafic pe site cu costuri minime și cu o eficiență înaltă.

Care sunt serviciile de content marketing pe care le oferim?

articole pe blog

Articole pe Blog

Care este povestea companiei tale? Cum se folosesc serviciile sau produsele pe care le vinzi? Care sunt motivele pentru care clienții ar trebui să apeleze la businessul tău? Blogul companiei oferă toate aceste răspunsuri, reprezentând un canal de comunicare foarte eficient.

comunicate de presă

Comunicate de Presă

În zadar ai cele mai bune servicii sau produse, dacă lumea nu a auzit de compania ta până acum. Ai lansat un nou produs sau un serviciu revoluționar? Anunță lumea! Comunicatele de presă au scopul de a informa potențialii tăi clienți, iar noi te putem ajuta cu redactarea lor și afișarea lor în publicații populare.

texte pentru site-ul tau

Texte pentru Site

Ai nevoie de o descriere de produs, un text care să vorbească despre compania ta, ori poate de niște îndemnuri la acțiune mai eficiente? Redactăm conținut optimizat SEO, menit să direcționeze vizitatorii într-o singură direcție: achiziția!

blogosfera

Articole în Blogosferă

Părerile altora contează și pot influența decizia finală a cumpărătorilor. Prin publicarea de articole în blogosferă câștigi reputație pozitivă precum și încrederea potențialilor cumpărători. Noi ne asigurăm că lumea vorbește de bine produsele și serviciile tale!

texte ppc

Texte pentru Campaniile PPC

Poate că reclama ta ajunge la publicul țintă dorit, însă transmite mesajul potrivit pentru a-i transforma în clienți? Conținutul text al unei reclame ajută reclamele să devină mai eficiente, reprezentând unul dintre cele mai importante ingrediente pentru a câștiga conversii.

Conținut text pentru Social Media

O imagine face cât 1000 de cuvinte, dar dacă nu are și puțin text pe lângă, degeaba! Conținutul text este precum sarea și piperul pentru o postare de pe rețelele de socializare, iar pentru a transmite eficient mesajul dorit, te ajutăm cu redactarea conținutului potrivit.

MISIUNEA NOASTRĂ

CE FACEM NOI PENTRU TINE

  • actualizarea constantă a blogului tău: un blog te poate ajuta să câștigi trafic pe site, iar noi voi crea o strategie de articole pentru blogul companiei astfel încât site-ul tău să primească mai mult trafic;
  • creăm texte pentru site-ul tău: conținutul text este foarte important în structura unui site web, acesta având mari beneficii din punct de vedere SEO și totodată reprezintă o cale eficientă de a-ți direcționa vizitatorii către pagina de achiziție;
  • stabilim strategia de publicare articole în presă: cercetăm și monitorizăm în permanență concurența precum și oportunitățile din lumea publicațiilor online, pentru a publica articole în trusturi de presă apreciate în România. Articolele sunt formulate în așa fel încât potențialii tăi clienți să câștige încredere în tine și businessul tău;
  • consolidăm imaginea companiei tale: prin publicarea de articole pe bloguri și trusturi de presă, consolidăm imaginea companiei tale și garantăm creșterea popularității brandului tău, întocmai pentru a înregistra mai multe conversii;
  • analiză și optimizare: analizăm conținutul de pe site-ul tău web și îl optimizăm conform ultimelor standarde din lumea content marketingului.

Ne putem ocupa de content marketingul atât de necesar pentru promovarea companiei tale chiar acum!

Programează o întâlnire cu echipa noastră pentru a ne cunoaște și pentru a-ți oferi serviciile de care ai nevoie.

Blog Digital Marketing

Discută cu noi
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Ai nevoie de ajutor?