fbpx

Google Ads

Administrare campanii Google Ads

Ai nevoie de rezultate rapide? Google Ads este o metodă de promovare în mediul online cu rezultate imediate, care pot fi folosite pentru a crește afacerea ta.

Ai nevoie de clienți și nu știi cum să dai de ei? Ai nevoie de vânzări rapide pentru magazinul tău sau vrei să-ți faci cunoscut brandul? Cu siguranță ai nevoie de campanii de promovare Google Ads.

Alege agenția noastră de marketing online și vei beneficia de servicii de calitate la un preț corect și suport dedicat.

Buna comunicare, înțelegerea amănunțită a afacerilor deținute de clienții noștri, experiența de peste 10 ani în domeniu și o echipă de profesioniști sunt câteva dintre aspectele care ne recomandă.

Venim în ajutorul afacerii tale cu sugestii practice și implementăm soluții fiabile pe baza analizelor recurente.

Ce este Google Ads (cunoscut anterior ca Google AdWords)?

Ce este Google Ads? Anunțurile Google sau Google AdWords este sistemul de publicitate Google în care agenții de publicitate licitează pe anumite cuvinte cheie pentru ca anunțurile lor să apară în rezultatele căutării Google sau ale partenerilor săi (YouTube, website-uri de știri, bloguri etc).

Google Ads este pur și simplu o platforma prin care toți comercianții au șansa de a ajunge la clienții lor pentru a-și vinde sau promova serviciile.

Ce tipuri de campanii Google Ads implementăm?

campanii de cautare google Ads

Campanii de Căutare

Campaniile de căutare, denumite și Search Ads sunt principalele tipuri de campanii Google Ads atunci când afacerea ta se focusează pe căutarea pe care o face un posibil client cu ajutorul motorului de căutare Google.

Campanii de Display

Creăm și optimizăm campanii de display potrivite pentru sezon, profilul clientului și distribuția acestora. Utilizăm concepte, texte și grafice cu impact care au potențialul de a convinge clientul.

Campanii de Shopping

Campaniile de Shopping îți pot aduce un profit real optimizat. De ce? Ai multe elemente de impact (imagine, text, preț) și o poziționare pe Google în top. Începe de azi să vinzi mai mult!

Campanii Video

Realizăm campanii tip Video Ads pentru o afișare și promovare a brand-ului afacerii tale la un cost rezonabil în conținutul relevant de pe YouTube.

campanii Smart Google

Campanii Smart

Ai nevoie de campanii menite să ruleze eficient la un cost și o distribuție automatizată? Cu siguranță trebuie să încerci Campaniile Smart. Le configurăm noi pentru tine într-un mod cât mai smart și mai profitabil.

Remarketing

Nu lăsa un client care ți-a trecut pragul website-ului tău să fie dat uitării. Folosește-te de campaniile de Remarketing pentru a-i aminti că are nevoie de serviciile sau produsele oferite de compania ta.

MISIUNEA NOASTRĂ

CE FACEM NOI PENTRU TINE

  • configurarea contului Google Ads: creăm toate conturile necesare (Ads, Merchant, Google Analytics, Google Tag Manager), generăm și setăm conturile de urmărire a conversiilor și ale campaniilor de remarketing;
  • analiza contului: ne propunem o anumită structură a contului bazată pe studiu și necesitățile afacerii tale;
  • analiza cuvintelor cheie: cercetăm și monitorizăm în permanență cuvintele cheie care aduc conversii, acele cuvinte care sunt relevante pentru afacerea ta;
  • crearea anunțurilor publicitare: crearea de anunțuri text, imagine sau video relevante pentru publicul țintă al afacerii tale;
  • analiză și optimizare: analizăm datele și implementăm politici de optimizare ale acestora;
  • raportare și evaluare: comunicăm în permanență cu tine și îți transmitem rapoarte pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă cu campaniile tale de promovare Google Ads;
  • consultanță: îți oferim consultanță și suport pentru a putea optimiza rata de conversie și a paginilor de destinație;

Ne putem ocupa de crearea și optimizarea campaniei tale Google Ads chiar acum!

Programează o întâlnire cu echipa noastră pentru a ne cunoaște și pentru a-ți oferi serviciile de care ai nevoie.

Blog Digital Marketing

Discută cu noi
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Ai nevoie de ajutor?