fbpx

Servicii de optimizare SEO

Ce este SEO?

SEO este acronimul de la Search Engine Optimization și se traduce în limba română astfel: optimizare pentru motoarele de căutare!

Altfel spus, SEO se mai poate traduce ╚Öi prin ├«mbun─ât─â╚Ťirea clas─ârii unui site ├«n sec╚Ťiunea organic─â (nepl─âtit─â) a motoarelor de c─âutare.

Optimizarea pentru motoarele de c─âutare este un instrument de marketing digital prin care site-ul t─âu devine mai vizibil pentru motoarele de c─âutare precum Google, Bing sau Yahoo. Asta ├«nseamn─â mai mult trafic, deci ╚Öi mai mul╚Ťi poten╚Ťiali clien╚Ťi pentru produsele sau serviciile pe care le comercializezi.

O campanie SEO se împarte în 2 mari categorii:

  • Optimizare SEO On-Page sau on-site se refer─â la optimizarea factorilor asupra c─ârora ai control ╚Öi este procesul de optimizare/modificare a paginilor din site-ul t─âu sau a unor sec╚Ťiuni din site din cauza c─ârora este afectat─â pozi╚Ťionarea ├«n motoarele de c─âutare;
  • SEO Off-Page este procesul de optimizare prin care se urm─âre╚Öte cre╚Öterea autorit─â╚Ťii pe care site-ul t─âu o are, acest lucru presupune ob╚Ťinerea de recomand─âri (link-uri) de la alte site-uri prin campanii de advertoriale SEO. Acest proces mai este cunoscut ╚Öi cu denumirea de link building.
optimizare-seo

Etapele procesului de optimizare SEO

Audit SEO

├Än cadrul procesului de audit SEO vom analiza site-ul t─âu din perspectiva motorului de c─âutare, pentru a identifica motivele din cauza c─ârora site-ul t─âu nu este indexat. Un SEO specialist din echipa WebCo Media va analiza ╚Öi va extrage cuvintele cheie relevante, pozi╚Ťion─ârile actuale ╚Öi poten╚Ťialul pe care acestea le au pentru afacerea ta!

Analiz─â competi╚Ťie

Identific─âm competi╚Ťia apoi cercet─âm ╚Öi analiz─âm strategiile de marketing ├«n mediul online a competi╚Ťiei. ├Än baza acestor rezultate ╚Öi a obiectivelor pe care afacerea ta le are, echipa noastr─â ce se ocup─â de SEO va construi baza de cuvinte cheie reprezentative pentru afacerea ta ╚Öi strategia SEO ce ├«╚Ťi vor fi prezentate ╚Öi explicate ├«n cadrul unei ├«nt├ólniri!

SEO On Page

Echipa SEO, echipa de content writeri ╚Öi web development se ocup─â de remedierea problemelor de pe site-ul t─âu, semnalate ├«n cadrul auditului. Aceast─â revizie const─â ├«n verificarea ╚Öi optimizarea vitezei de ├«nc─ârcare a site-ului, crearea de con╚Ťinut pentru paginile site-ului, modific─âri/implement─âri meta-uri ╚Öi alte implement─âri necesare pentru a-l face c├ót mai prietenos cu motoarele de c─âutare dar ╚Öi cu utilizatorii care ├«l vor accesa.

SEO Off Page

SEO Off Page joac─â un rol foarte important ├«n procesul de optimizare. Acest proces presupune cre╚Öterea vizibilit─â╚Ťii ╚Öi credibilit─â╚Ťii site-ului t─âu web prin articole ├«n care serviciile sau produsele tale vor fi prezentate, articole ce vor fi publicate ├«n presa online ╚Öi pe bloguri, con╚Ťin├ónd link-uri c─âtre site-ul t─âu. ├Ämpreun─â cu men╚Ťiunile de pe re╚Ťelele de Social Media, acestea vor aduce o ├«mbun─ât─â╚Ťire a pozi╚Ťiilor pe care site-ul t─âu le va avea dup─â c─âut─ârile folosind cuvinte cheie reprezentative.

Analiz─â ╚Öi raportare evolu╚Ťie

Analiz─âm zilnic folosind instrumente de ultim─â genera╚Ťie ce ne ajut─â s─â monitoriz─âm evolu╚Ťia cuvintelor cheie. Astfel, trimitem rapoarte s─âpt─âm├ónal, bilunar sau lunar, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťe. Lunar stabilim o ├«nt├ólnire online sau fizic─â ├«n cadrul c─âreia discut─âm evolu╚Ťia cuvintelor cheie, rapoartele din Google Analytics ╚Öi Search Console, pentru ca mai apoi s─â punem bazele strategiilor pentru urm─âtoarea perioad─â de optimizare. Acesta reprezint─â un drum sigur c─âtre ├«ndeplinirea obiectivelor propuse la ├«nceputul colabor─ârii.

agentie seo suceava
68% dintre experien╚Ťele online ├«ncep cu un motorul de c─âutare Google

Du-╚Ťi afacerea la urm─âtorul nivel! Un website ╚Öi o strategie de promovare SEO bine concepute ├«╚Ťi vor ├«mbun─ât─â╚Ťi pozi╚Ťion─ârile cuvintelor cheie, va cre╚Öte traficul pe site ╚Öi astfel vei c├ó╚Ötiga mai mul╚Ťi clien╚Ťi.

93% din traficul global provine din c─âut─âri efectuate folosind motorul de c─âutare Google

WebCo Media Agency te va ajuta s─â ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti pozi╚Ťia ├«n c─âut─ârile organice pe Google printr-o strategie de SEO marketing ce respect─â practici eficiente ╚Öi genereaz─â mai mult trafic de calitate c─âtre site-ul t─âu!

agentie seo suceava

Vrei mai mult trafic pentru site-ul tău și să fii pe prima pagină de pe Google?

Programează o întâlnire cu specialiștii noștri pentru o analiză SEO a site-ului tău!

Blog Digital Marketing

Discut─â cu noi
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Ai nevoie de ajutor?