fbpx

TikTok ADS

Administrare campanii TikTok Ads

Ai nevoie de rezultate rapide? TikTok Ads este o metoda de promovare în mediul online cu rezultate imediate, ce pot fi folosite pentru a crește afacerea ta.

Ai nevoie de vânzări rapide pentru magazinul tău sau vrei să-ți faci cunoscut brand-ul? Cu siguranță campaniile de promovare prin ? TikTok Ads te vor ajuta să îți atingi obiectivele?!

Alege agenția noastră de marketing online și vei beneficia de servicii de calitate la un preț corect și suport dedicat.

Buna comunicare, înțelegerea amănunțită a afacerii clienților noștri, experiența de peste 10 ani în domeniu și o echipă de profesioniști sunt aspectele care ne recomandă.

Venim în ajutorul afacerii tale cu sugestii practice și implementăm soluții fiabile pe baza analizelor recurente.

tiktok-ads-romania

De ce TikTok Ads?

Ce este TikTok?

TikTok Ads este o platforma prin care toți comerciantii au sansa de a ajunge la clientii lor pentru a vinde sau a promova serviciile.

TikTok este o aplicație gratuită de Social Media care le permite utilizatorilor să creeze, să urmărească dar și să distribuie clipuri video de la 15 până la 60 de secunde.

TikTok este a 7-a cea mai utilizată platformă de socializare din lume!

În România, TikTok a depășit pragul de 5 milioane de utilizatori activi, iar zilnic aplicația este accesată de aproximativ 3 milioane de utilizatori unici.

În medie, utilizatorii din România petrec aproximativ 60 de minute zilnic pe TikTok.

Instituții importante din România precum DIICOT, Armata și Ministerul Educației sunt active pe TikTok, acolo unde împărtășesc informații pentru publicul tânăr.

Aplicația TikTok reprezintă o oportunitate pentru companiile care își doresc să promoveze produsele și serviciile segmentului de public de 18-34 de ani.

Tipuri de campanii pe TikTok

campanie-de-vizibilitate-tiktok ads

Campanii de Vizibilitate

Campaniile de Vizibilitate sunt concepute pentru a ajuta oamenii să se familiarizeze cu business-ul tău. Au ca scop prezentarea și generarea interesului pentru produsul oferit sau serviciul prestat de afacerea ta! Profită de TikTok Ads și împărtășește povestea business-ului tău printr-o campanie de vizibilitate.

Campanii de considerare tiktok ads

Campanii de Considerare

Campaniile de Considerare sunt orientate spre încurajarea oamenilor să interacționeze cu business-ul tău și să caute mai multe informații despre acesta! Cu ajutorul obiectivului de trafic, oamenii ajung pe site-ul tău, acolo unde vor afla mai multe informații despre afacerea ta, serviciile oferite și produsele comercializate!

campanii de conversie tiktok ads

Campanii de Conversie

Campaniile de Conversie se axează pe încurajarea persoanelor interesate de business-ul tău să cumpere sau să utilizeze produsele & serviciile oferite! Campaniile de conversie se adresează în principal magazinelor online și te ajută să generezi achiziții din catalogul de produse sau o serie de evenimente pe site-ul tău!

MISIUNEA NOASTRĂ

CE FACEM NOI PENTRU TINE

  • configurarea contului TikTok Ads: creăm cont de business TikTok Ads, generăm și setăm pixelul urmărire a conversiilor și ale campaniilor de remarketing;
  • analiza contului: ne propunem o anumită structură a contului bazată pe studiu și necesitățile afacerii;
  • crearea anunțurilor publicitare: crearea de anunțuri text si video-uri relevante pentru publicul țintă al afacerii tale;
  • analiză și optimizare: analizăm datele și implementăm politici de optimizare ale acestora;
  • raportare și evaluare: comunicăm în permanență cu tine și îți transmitem rapoarte pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă cu campaniile tale de promovare TikTok Ads;
  • consultanță: îți oferim consultanță și suport pentru a putea optimiza rata de conversie și a paginilor de destinație

Ne putem ocupa de crearea și optimizarea campaniei tale pe TikTok Ads chiar acum!

Programează o întâlnire cu echipa noastră pentru a ne cunoaște și pentru a-ți oferi serviciile de care ai nevoie.

Blog Digital Marketing

Discută cu noi
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Ai nevoie de ajutor?