fbpx

Servicii de marketing online

serviciile noastre

Vrei să-ți crești afacerea eficient?

Livrăm strategii de impact și rezultate concrete. Alege să lucrezi cu specialiști pasionați și implicați în promovarea afacerii tale.

Google Ads
Google Ads

Fii prezent acolo unde clienții caută zilnic produsele sau serviciile tale.

Facebook Ads
Facebook Ads

Cu peste 12 milioane de utilizatori români, te expunem acolo unde navighează zilnic audiența ta.

SEO
SEO

Clienții tăi potențiali au la dispoziție zilnic noi modalități de a interacționa cu tehnologia. Iar un bun exemplu este reprezentat de căutările vocale, care câștigă tot mai mulți adepți, devenind un pilon fundamental al interacțiunii digitale. Tu ce strategie SEO folosești pentru afacerea ta?

content marketing
Content Marketing

În loc să vinzi pe termen scurt, poți crea conținut util, educativ sau distractiv pe care îl vei folosi pentru a obține vânzări pe termen lung. Te ajutăm să atragi, să reții și să fidelizezi o audiență care, în timp, va contribui decisiv la succesul afacerii tale.

content marketing
Web Development

Abordăm fiecare provocare de dezvoltare cu mintea deschisă și ne asigurăm că se integrează perfect cu felul în care îți desfășori activitatea în fiecare zi, indiferent că vrei să construiești ceva de la zero, să migrezi către o nouă soluție sau să îmbunătățești funcționalități existente.

Brand Identity
Brand Identity

Servicii de branding complete: strategie de brand, logo, identitate vizuală, manual de brand și consultanță.

Instagram ADS
Instagram ADS

Platforma socială preferată a influencerilor, cu peste 5 milioane de utilizatori în România. Îți promovăm afacerea eficient pe Instagram, pentru a ajunge la publicul tău țintă.

Google Shopping
Google Shopping

Cel mai bogat format de reclamă din Google Search ce afișează imagini ale produselor promovate. Produsele tale sunt promovate în Google Shopping? Dacă răspunsul este negativ, atunci trebuie să ne contactezi.

youtube
Youtube Ads

Conținutul video este în plină ascensiune. Vrei să fii prezent acolo unde este și atenția clienților tăi? Te ajutăm noi.

bing ads
Bing Ads

Nu toată lumea caută pe Google. Asigură-te că și utilizatorii de Microsoft Edge văd reclama ta.

Audit & Consultanță
Audit & Consultanță

Consultanța oferită de echipa noastră reprezintă descrierea, analizarea și expertizarea problemelor tehnice descoperite în urma auditului.

Mentenanță Web
Mentenanță Web

Lasă-ți site-ul în mâinile unor specialiști în online. Pentru cei care știu că un site actualizat, rapid și funcțional contează. 

SERVICII DE MARKETING

misiunea noastră

SERVICII DE TOP PENTRU FIECARE CLIENT

Misiunea noastră este de a oferi servicii de top pentru fiecare client. Pentru a ne îndeplini această misiune folosim o rețetă simplă, anume: oameni pricepuți, dedicați și tehnologii de actualitate.

SERVICII DE MARKETING ONLINE COMPLETE

Ești în căutarea unei echipe de profesioniști care să te promoveze în mediul online? Nimic mai simplu. Programează o întâlnire chiar acum!

Discută cu noi
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Ai nevoie de ajutor?